به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی طاهری در گردهمایی فعالان مساجد علی بن ابی طالب و علی بن موسی الرضا با عنوان مهمانی بزرگ غدیر با اشاره به برنامه ریزی در یکی از دورههای مهدویت برای برگزاری جشن به مناسبت نیمه شعبان در ۱۶۰ مسجد استان که به نام و القاب امام زمان (عج) هستند افزود: از میلاد امام رضا (ع) هم برنامه ریزی برای برپایی جشن و برنامههای فرهنگی در ۷۶ مسجد ملقب به علی ابن ابی طالب (ع) و ۳۹ مسجد ملقب به امام رضا (ع) به مناسبت عید غدیر کلید میخورد تا در این مساجد که سرمایهای با نام امیرالمومنین را دارند چراغ معرفت علوی بیش از پیش روشن شود.
وی با تاکید بر اینکه جایگاه تعلیمی و عبادتی مساجد باید تقویت شود خاطرنشان کرد: این مساجد میتوانند با فرهنگسازی و مشارکت همگانی پایگاه معارف غدیر و مهدویت شوند و فقط باید دانست که چگونه این معارف منتقل شود تا جذب و اثر همگانی صورت گیرد.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به کمرنگ شدن برخی آئینها و فرهنگها در نذر کودکان برای ائمه و نام ائمه را بر فرزندان نهادن و خادمی اهل بیت خاطرنشان کرد: یکی از مسیرها برای اتصال فرهنگ مردم به ائمه اطهار جشن غدیر است و اسم غدیر میتواند اسمرمزی برای تحرک و پویایی در این مسیر باشد و از هماکنون باید در هر شهرستانی گفتگوها و برنامه ریزی ها برای نشان دادن عظمت نام امام علی (ع) صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه یک مسیحی امامعلی را اقیانوسی میداند که هیچچیزی آن را متلاطم نمیکند گفت: امیرالمومنین فقط در صورت ظلم به ویژه ظلم به یتیم متلاطم میشدند پس هر که میخواهد در انسانیت صدای عدالت را بشنود صدای علی (ع) را بشوند و به این ترتیب ولایت امیر در جامعه بیشتر میشود.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به ثواب فراوان افطاری روز عید غدیر گفت: حفظ ارزشها و ترویج فرهنگ علوی برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی یک مقوله بسیار مهماست.
نظر شما